Zonneboiler Prijs

Door het innovatieve ontwerp van de Solesta zonneboiler is de prijs van de zonneboiler revolutionair gedaald. Traditionele zonneboilersystemen hebben veel onderdelen, die niet direct bijdragen aan een verbetering van de opbrengst ten opzichte van de kosten. Door het slimme Solesta ontwerp zijn er minder componenten nodig, dus een lagere prijs voor de zonneboiler.

In het ontwerp is ook gekeken naar het gemak van de installatie voor de installateur. Doordat hier extra over is nagedacht, kunnen monteurs in een kortere tijd het systeem plaatsen. Dit scheelt enorm in de zonneboiler prijs.

Nauwelijks onderhoudskosten

In de Solesta zonneboilers wordt geen glycol gebruikt. Dit is een milieubelastende vloeistof die de meeste traditionele zonneboilers wel gebruiken tegen vorstbescherming van de collector. Deze vloeistof heeft als nare eigenschap dat het snel verouderd en dus regelmatig moet worden vervangen. Deze onderhoudskosten zijn er niet bij een Solesta zonneboiler. Deze bevat alleen puur en zuiver kraanwater. Dit hoeft nooit vervangen te worden.
Omdat water de componenten in het zonneboilersysteem niet aantast (zoals glycol dat wel doet) geeft Solesta zelfs 10 jaar garantie op alle componenten van de zonneboiler. De enige voorwaarde is dat het systeem op de juiste manier is geïnstalleerd. Dat geeft de Solesta zonneboiler bezitter toch ook een fijn gevoel.

Terugverdientijd zonneboiler

Tot 2021 is er voor de Solesta zonneboilersystemen een ISDE subsidie tot €1062,00 beschikbaar gesteld door de overheid. De overheid stimuleert deze technieken, omdat ze vertrouwen hebben in de toepassing naar een verlaging van het gasverbruik in Nederland.
Alle vergelijkbare zonneboilersystemen besparen nagenoeg hetzelfde. Het verbruik bepaalt namelijk de besparing en niet alleen de opwek van het zonneboilersysteem. Door de lage prijs van de Solesta zonneboiler zijn nu terugverdientijden van minder dan 7 jaar te realiseren. Een enorme doorbraak voor zonneboilers. Geen andere zonneboiler geeft u hetzelfde rendement!

Prijs zonneboilers – Solesta

– Lage aanschafprijs door nieuwe technieken en een minimum aan onderdelen
– Géén onderhoudskosten door gebruik van kraanwater en een langere garantietermijn
– Lage installatiekosten door slim ontwerp en gebruik maken van lichte materialen
– Zonneboiler prijs vanaf € 1000 voor woningcorporaties

Als particulier een zonneboiler laten installeren? Neem contact op met één van onze installateurs.

Contact

M V

Installateurs
Woningcorporaties
Sportaccommodaties
Recreatie
Particulieren