Installateurs

Interne trainingen voor onze installateurs

Bij Solesta geven we trainingen aan installateurs. We geven je meer informatie en vertellen je de voordelen van de Solesta zonneboiler. Wil je deelnemen aan een Solesta training? Of heb je interesse in de Solesta zonneboiler? Neem dan nu contact op.

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Een scherpe prijs

De Solesta zonneboiler is een slim en innovatief ontwerp. De ontwikkeling en productie zijn geheel in eigen beheer. Het resultaat is een betrouwbaar product tegen een zeer scherpe prijs. Als installateur profiteer je daarom van een aantrekkelijke winstmarge. Kies ook voor de Solesta zonneboiler: een groener energielabel, een korte terugverdientijd en een hoog rendement.

Installatiegemak

De Solesta zonneboiler is eenvoudig te combineren met alle cv-installaties. Het compacte opslagvat past zelfs in het keukenkastje. Ook is het mogelijk om de wasmachine erop aan te sluiten en zo extra energie te besparen. Indien nodig bieden onze monteurs ondersteuning met de installatie. Deze duurt hooguit een halve dag. Combinatiesystemen met PV-zonnepanelen zijn ook mogelijk.

Een bewezen product

De Solesta zonneboiler is een duurzaam product. De boiler bevat geen glycol, alleen water. De klant hoeft net als bij een gewone cv-ketel alleen het waterniveau jaarlijks te controleren. Dankzij het unieke terugloopprincipe heeft de gebruiker geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Omdat we zeker zijn van ons product geven we 10 jaar garantie op alle componenten. Kies ook voor Solesta. Dan bespaart de klant ongeveer 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater.