Particulieren

De slimste zonneboiler van Nederland

Wil je bijdragen aan een verantwoord klimaat dat ook financieel aantrekkelijk is? Solesta levert de slimste zonneboiler aan installateurs bij jou in de buurt. Duizenden zonneboilers zijn al in gebruik. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, een hoog rendement en milieuvriendelijk. Kies ook voor een Solesta zonneboiler.

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Innovatieve zonneboilers

Bij Solesta staan we nooit stil. We zijn altijd op zoek naar meerwaarde voor onze zonneboilersystemen. Wat is er nieuw binnen de wereld van zonne-energie? We kiezen voor slimme materialen tegen de beste prijs. Met een Solesta zonneboiler heb je weinig onderhoud, tien jaar garantie en geen risico op vorstschade door de unieke leegloopsystemen.

Hoog rendement

De Solesta zonneboilers zijn voorzien van unieke buizen, waarmee je zelfs met de winterzon warmte binnenhaalt. We garanderen een korte terugverdientijd, een snelle installatie en je hebt geen jaarlijkse hoge onderhoudskosten. Bovendien verbeteren de Solesta zonneboilers het energielabel. Zo ben je verzekerd van een verantwoorde zonneboiler waarmee je het hoogste rendement haalt.

Ook bij u in de buurt

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, een hoog rendement en milieuvriendelijk. Wil je weten waar je de Solesta zonneboiler kunt kopen? Neem dan nu contact op. Wij verwijzen je door naar een installateur bij jou in de buurt.