Sportaccommodaties

Een duurzame energie-oplossing

In een sportaccomodatie heb je een hoog warmwaterverbruik. De zonneboilersystemen van Solesta zijn daarom zeer interessant als duurzame energieoplossing. Het levert een forse besparing van geld en energie op, en het is ook goed voor het milieu. Kies ook voor Solesta.

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Minder gasverbruik

In een sportaccomodatie wordt de hele dag door gedoucht. Het warmwatergebruik is dan ook aanzienlijk. Je kunt daarop snel besparen. Kies voor de betrouwbare zonneboilersystemenvan Solesta. Profiteer ook optimaal van de zon. Bespaar fors op je energiekosten en behaal het hoogste rendement. Wij leveren maatwerk en nemen je de complete zorg over de zonneboilersystemenuit handen.

Duurzaam imago

De Solesta zonneboiler is een duurzame zonne-energieoplossing. Er wordt geen glycol gebruikt, je controleert alleen jaarlijks het waterniveau. Dat maakt de zonneboiler bijna geheel onderhoudsvrij. De zonneboilers hebben een terugloopprincipe. Zo heb je geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Door de doorstroom in het opslagvat is er bovendien geen kans op legionella. De zonneboiler past op iedere ketel. Omdat we zeker zijn van ons product krijg je 10 jaar garantie op alle componenten.

Lagere exploitatiekosten

In Solesta systemen vind je geen glycol, geen legionella en geen vorstschade. Daardoor heb je lage onderhoudskosten en gaat het systeem langer mee. Je exploitatiekosten gaan fors omlaag, doordat de energie kosten lager zijn. Bespaar nu met een Solesta zonnesysteem: onderneem duurzaam, met een korte terugverdientijd en een hoog rendement.