Woningcorporaties

Het verduurzamen van sociale huurwoningen

Woningcorporaties willen de woonlasten beperken en meer wooncomfort voor de huurders. De gestelde duurzaamheidsdoelstelling behalen, het energielabel verbeteren en de CO2-uitstoot verlagen. Solesta biedt zonne-energieoplossingen voor het verduurzamen van je vastgoed.

Door slimme combinaties te maken met bijvoorbeeld warmtepomp en/of zonnepanelen zorgt Solesta voor een optimaal besparend systeem. Dit is vooral door de lage aanschafprijs in projecten (nu onder €1000,00 incl ISDE subsidie, BTW en installatie) erg interessant voor alle woningcorporaties.

Wil je ook een optimaal rendement behalen? Neem dan nu contact op en we geven je advies op maat.

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Hoog rendement

Je wilt de woonlasten beperken en meer wooncomfort voor de huurders. De gestelde duurzaamheidsdoelstelling behalen, het energielabel verbeteren en de CO2-uitstoot verlagen. Solesta biedt zonne-energieoplossingen voor het verduurzamen van je vastgoed. De Solesta zonneboiler bespaart ongeveer 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater. Bespaar nu. Kies voor een groener energielabel, een korte terugverdientijd en een hoog rendement.

Rendabel systeem

De Solesta zonneboiler is een duurzame zonne-energieoplossing. Er wordt geen glycol gebruikt, je controleert alleen jaarlijks het waterniveau. Dat maakt de zonneboiler bijna geheel onderhoudsvrij. De zonneboilers hebben een terugloopprincipe. Zo heb je geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Door de doorstroom in het opslagvat is er bovendien geen kans op legionella. De zonneboiler past op iedere ketel. Omdat we zeker zijn van ons product krijg je 10 jaar garantie op alle componenten.

Een combinatiesysteem

De collector van de Solesta zonneboiler geeft vier keer meer vermogen per m2 dan een zonnepaneel. Daarom adviseren wij om eerst de Solesta zonneboilers te plaatsen en het resterende dakoppervlak op te vullen met zonnepanelen. Dit levert het hoogste rendement op. Solesta levert deze combinatiesystemen met PV-zonnepanelen en/of warmtepomp.